Sjanzé - eigentijdse tweedehands kleding
X

Inbreng Update


Van 29 mei tot 5 juni geen kleding inbrengen.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen of loop even binnen in de winkel.

Tot Sjanzé!Inbreng kleding

Jij brengt je goede, schone en eigentijdse stijlvolle kleding bij Sjanzé. Wij noteren je naam en adres en wat je brengt. Wij beoordelen welke stukken voor verkoop in aanmerking komen. Wij selecteren de kleding binnen 2 weken en die selectie hangt vervolgens voor maximaal 8 weken in de winkel.


Schoon heel en eigentijds.

Jij brengt kleding die schoon is en netjes gestreken. Kleding met gaten of slijtage kunnen wij niet aannemen. Ook werkt de rits nog en ontbreken geen knopen. En niet onbelangrijk; je brengt uitsluitend stijlvolle en mooie eigentijdse kleding. Je moet er zelf ook nog blij van worden.


Deel van de opbrengst voor jou!

Verkopen wij je kleding binnen twee maanden, dan krijg jij een deel van de opbrengst. Sjanzé bepaalt de verkoopprijs van de te verkopen kleding. Je ontvangt van elk verkocht kledingstuk 40% van de opbrengst. Het staat Sjanzé vrij de prijzen tussentijds aan te passen.


Kleding niet verkocht!

Is je kleding niet verkocht binnen twee maanden? Dan berichten wij jou. Je kunt je niet verkochte kleding achterlaten bij Sjanzé. Wij brengen jouw niet verkochte kleding naar een goed doel, onder andere Terres des Hommes of Oekraïne. Wil jij je niet verkochte kleding terug hebben? Dan kun je dit vooraf aangeven als jij je kleding brengt.


Wanneer kun je kleding brengen?

In februari starten wij met de eerste voorjaarsinbreng, die in maart /april overgaat in zomerkleding. Najaars- en winterkleding nemen we in vanaf het einde van de zomervakantie t/m de kerstvakantie.


Vragen?

Voor meer informatie kun je mailen naar info@sjanze.nl, of bel naar telefoonnummer 0649772091